top of page

Articulos

Artículo_The First National Survey of Cadmium in Cacao Farm Soil in Colombia

Artículo_Rootstocks A key tool in adapting to climate change_ISCR-2022

Artículo_Perfil sensorial de cuatro modelos de siembra de cacao en Colombia

Artículo_Oomycete species associated with Theobroma cacao crops in Colombia

Artículo_GCMS Profile and Antifungal Activity of Zanthoxylum caribaeum Lam Essential Oil against Moniliophthora roreri Cif and Par, a Pathogen That Infects Theobroma cacao L Crops in the Tropics

Artículo_Evaluación de las caracteristicas fisicas y sensoriales de licor de cacao asociada a modelos de siembra

Artículo_Caracterización morfoagronómica y molecular de la colección de cacao de la Federación Nacional de Cacaoteros de Colombia

Artículo_A Crop Modelling Strategy to Improve Cacao Quality and Productivity

Artículo_Sensors Network for Temperature Measurement in a Cocoa Fermentator

Artículo_Pollination, a matter beyond the visible _ISCR-2022

Artículo_Perfil GCMS y actividad antifúngica de Zanthoxylum caribaeum Aceite esencial de Lam contra Moniliophthora roreriCif y Par, un patógeno que infecta Theobroma cacaoL Cultivos en los Trópicos

Artículo_Mejoramiento genético de cacao en Colombia a través de selección varietal participativa

Artículo_Evaluation of the Fermentation Time on the Physical Characteristics of Cocoa fta2, fle3, fsa12

Artículo_Determination of the grain index and husk percentage of regional cocoa genotypes FSV41, FEAR5 and FLE2 and universal genotype CCN 51

Artículo_Bio-Based Value Chains Potential in the Management of Cacao

bottom of page